Vi cykler til arbejde 2019

Bliv en del af bevægelsen - og kør med, når Odense Kommune deltager i Danmarks største motionskampagne for arbejdspladser - VI CYKLER TIL ARBEJDE - i hele maj måned.

Vi Cykler Til Arbejde 2019

For Odense Kommune er sundhed, trivsel og fællesskab afgørende. Derfor opfordrer vi alle til at være med, uanset om du cykler til arbejde hver dag, en gang i mellem eller blot til toget eller bussen- alt tæller. Og gevinsten, ja den er masser af energi, en sundere krop og simpelthen bare godt humør. Cyklistforbundet har sat en masse lækre præmier på højkant - klik her for at se de lækre præmier

Som ekstraordinær præmie har Cyklisternes By sat 20 kagemænd på højkant blandt de odenseanske cykelhold, der i gennemsnit har haft flest cykeldage pr. deltager.

 

Man deltager i hold på 4 - 16 personer, og man kan stille med lige så mange hold, som ønskes. Så måske bliver det dit hold, der vinder spændende rejser, nye cykler, hjelme og meget mere.

 

Bliv holdkaptajn 

Skulle du have en drøm om at blive kaptajn for dit helt eget cykelhold, så er din chance her også nu. Du skal blot finde en håndfuld kollegaer eller venner med lyst til at cykle – så er holdet sat til Danmarks største, sjoveste og mest motiverende cykeldyst. Som holdkaptajn deltager du samtidig i lodtrækningen om en spritny elcykel.

Vi håber, at I vil cykle med i kampagnen, så vi sammen kan gøre Odense Kommune sundere, grønnere og mere attraktiv at bo og arbejde i.

 

Læs mere og meld dit hold til på www.vcta.dk

 

Der er et deltager gebyr på 60 kr. pr. deltager, som betales ved tilmelding til Cyklistforbundet. Du kan læse meget mere om Cyklistforbundets kampagne Vi Cykler Til Arbejde 2019 i folderen du finder HER eller ved at klikke på nedenstående billede.