Spring til indhold

Vi cykler stadig til arbejde

Ta’ cyklen og få mere ud af efteråret. Det er mottoet på efterårscykelkampagnen Vi Cykler Stadig til Arbejde, som Cyklisternes By arrangerede i samarbejde med de virksomheder, der er certificeret som Cyklisternes Arbejdsplads.

Dekorativt billede.

Ta’ cyklen og få mere ud af efteråret. Så husk nu, at cyklen ikke skal pakkes væk i efterårsferien. Tværtimod er der rigtig mange gode grunde til at fortsætte med at cykle de kommende måneder! Så vær klar til at hoppe på cyklen i uge 44-47, hvor det gælder om at cykle så meget som muligt til og fra arbejde.

 

Formålet med kampagnen er at motivere flere odenseanere til at cykle – hele året. Budskabet er, at cyklen ikke skal pakkes væk i efterårsferien. Tværtimod er der rigtig mange gode grunde til at fortsætte med at cykle de kommende måneder; en vinterklar cykel, frisk luft og masser af god energi! 

 

Igen i år tager vi ud på arbejdspladser og taler om cyklisme og hvorfor man skal fortsætte med at cykle gennem hele efteråret og vinteren. På nuværende tidspunkt deltager 32 odenseanske arbejdspladser.

 

Alle deltagerne i kampagnen får ved kampagnestart et gratis lille cykeleftersyn, så cyklen var klar til efterårs- og vintercykelsæsonen.

 

 

Skal din virksomhed være med? Bliv certificeret som Cyklisternes Arbejdsplads. 

 

 
Kampagnen kører hvert år i uge 44-47 og afholdes for fjerde gang.
Cyklisternes By
  • Nørregade 36
  • 5000 Odense C
  • CVR-nummer: 35209115
Cyklisternes By logo