Cykelglade Seniorer

Er du glad for at cykle? Kan du lide at være sammen med andre? Er du gået på efterløn eller pension? Så er det garanteret noget for dig at blive holdkaptajn for et hold i kampagnen Cykelglade Seniorer!

Som holdkaptajn har du til opgave at:

  • samle et hold på mindst 8 deltagere
  • invitere holdet på cykeltur et par gange om ugen
  • notere ned, hvor meget dit hold får cyklet

Kampagnen kører hele september måned 2019. Den skydes i gang den 12. august, hvor alle holdkaptajner samles til startmøde på Odense Slot.

 

Turene tilrettelægger du selv - eller du kan tage dit hold med på råd. I bestemmer selv, hvor lange de enkelte ture skal være, hvor de skal gå hen osv. Hver gang du mødes for at cykle med dit hold, skal du desuden notere, hvor mange I er med på turen, og hvor langt I cykler den dag.

 

>> Opret dig som holdkaptajn her >>

 

Hvem kan være med på mit hold?

Du bestemmer helt selv, hvem du vil invitere med på dit hold. Det eneste krav er, at holdet skal bestå af seniorer, der er gået på pension eller efterløn. Måske har du lyst til at samle et hold med dine naboer fra vejen eller dit lokalområde? Måske er det yoga-holdet eller brudge-klubben, du vil invitere med op på cyklen? Det er helt op til dig.

 

Om kampagnen Cykelglade Seniorer

Man bliver aldrig for gammel til at cykle. Det sætter Cyklisternes By fokus på med en senior-cyklist-kampagne i september 2019. Kampagnen skal få flere seniorer op på cyklen – sammen, og den skal få flere til at vælge cyklen til de daglige gøremål, som fx indkøbsturen, turen hen til lægen, biblioteket eller klubben. I kampagnen skal både cykle sammen og konkurrere individuelt om, hvem der får taget flest ture på cyklen i det daglige.