Spring til indhold

Rundt i Odense på cykel

Find hjælp og inspiration til at komme rundt i Odense på cykel med Odense Rundt.

Odense er midt i en rivende udvikling. Veje og byrum ændres, og nye steder og åndehuller opstår. Det betyder, at du nogle gange skal gå, cykle eller køre en anden vej, end du plejer – og parkere andre steder, end du er vant til.

 

Få overblik med Odense Rundt

Odense Rundt er en app og hjemmeside, der giver dig overblik over alt fra cykelpumper, ruter, cykelparkering og cykellegepladser og meget, meget mere. Du bliver guidet forbi midlertidige vejlukninger og ensretninger, og du kan få rutevejledningen læst højt, så din opmærksomhed er på trafikken, mens du bevæger dig gennem byen.

 

Som cyklist giver Ruteplanlæggeren på Odense Rundt dig valget mellem den korteste rute, den anbefalede rute, en grøn rute og en natrute. Den korteste rute viser dig den korteste vej fra A til B, men leder dog uden om veje og stier med cykelforbud. Den lokker dig heller ikke ud på stier, der kun kan forceres med en mountainbike. Den anbefalede rute viser dig ad veje med cykelsti frem for veje uden, ligesom du ledes ad stier med god, jævn belægning frem for stier med græs, mudder o.l. Den grønne rute leder dig ad stier og veje i grønne omgivelser. Den grønne rute er måske lidt længere, men til gengæld undgår du sikkert et par lyskryds. Den grønne rute er også oplagt, hvis du skal på tur med familien. På natruten er der taget højde for, at det er tilladt at cykle i gågaderne om natten. Natruten leder dig også så vidt muligt ad belyste stier og veje og gennem beboede områder – og er altså den rute, du kan være mest tryg ved at tage på cyklen.

Brug www.odenserundt.dk - også fra din tablet. Eller hent Odense Rundt app´en til din iOS eller Android smartphone:

 

 

 

 

Kom rundt i Odense

Find inspiration til, hvordan du kan komme rundt i Odense med alle former for transportmidler i folderen Kom rundt i Odense - Guide til din hverdag.

 

ODENSE RUNDT