Spring til indhold

Park + Bike: Parker bilen, og tag cyklen

Bor du langt fra dit arbejde, og ville du ønske, at du kunne cykle derhen – eller måske bare noget af vejen? Park + Bike er for dig, der gerne vil cykle til arbejde, men ikke har haft mulighed for det på grund af afstanden.

Fra bil til cykel

Du kan med Park + Bike skifte fra bil til cykel på en af de fire Park + Bike-stationer i Odense. På stationen kan du helt gratis parkere din bil, hente din cykel i det aflåste cykelhus og køre af sted på arbejde. 

Sådan bliver du en del af Park + Bike

For at blive en del af Park + Bike skal du møde personligt op på Borgerservice i Odense. Her får du udleveret en nøglebrik til det cykelhus, hvor din cykel skal bo. Med nøglebrikken i hånden er du klar til at tage huset i brug – og vi er klar til at passe på den, når du ikke bruger den.

Du betaler et depositum på 100 kr. for nøglebrikken, som lukkes, hvis du ikke har været aktiv i tre måneder. 

Park + Bike-stationer

I Odense har vi fire Park + Bike-stationer:
  • Blommenslyst – 10 pladser
  • Munkebjergvej/Østerbæksvej (ved kirken) 
  • Hjallesevej – 56 pladser
  • Agerhatten/Ørbækvej – 10 pladser 

 

På stationen ved Hjallesevej og Munkebjergvej er der cykelpumpe og miniværksted samt små aflåsningsbokse, som man låser med sin personlige nøglebrik. I boksene kan man f.eks. opbevare skiftesko, regntøj eller lignende. Du kan også finde Park + Bike-stationerne med app’en Odense Rundt. 

 

Gratis motion i en travl hverdag

Det kan for mange være svært at finde tid til motion i en travl hverdag, men som medlem af Park + Bike-ordningen får du gratis motion til og fra arbejde. Derudover er cykling en skånsom motionsform, der er god for både krop og sjæl. Ud over de sundhedsfremmende effekter, du opnår som cyklist, er du som Park + Bike-medlem også med til at forbedre miljøet og gøre Odense til en sundere by. 

   

Har du spørgsmål

Har du spørgsmål til Park + Bike, kan du sende en mail til sakr@odense.dk.

 

Vi tilbyder ikke økonomisk kompensation i tilfælde af tekniske fejl ved Park + Bike stationerne.